تودیع حق الزحمه داوری چطور است؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳,۶۲۰ #79108155

سلام
دادخواستی مبنی بر طلاق به درخواست زوجه داده شد و مراحل آن تا آنجایی طی شد که دادگاه تشخیص داد که زوجه داوری از بین بستگان معرفی نمایند,معرفی داور انجام شد و بعد از آن ابلاغیه ایی مبنی بر تودیع حق الزحمه داوری (نام داوری غیر از فرد معرفی شد در ابلاغیه ذکر شده بود)به دست زوجه رسید,این داور که نامش در ابلاغبه ذکر شده کیست و هزینه برای چیست؟در حالی که زوجه خود داوری معرفی کرده.

مشاوره حقوقی داوری
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر زوجه داور دارد زوج نیز باید داوری انتخاب نمایید اگر هریک داور ندارند دادگاه داور معرفی و هزینه ای تعیین که باید پرداخت گردد

بنام خدا،هزینه داوری است که باید پرداخت شود.

با احترام هزینه داوری باید پرداخت شود

هزینه داوری باید پرداخت گردد

احتمالا داور انتخابی شرایط قارونی را نداشته است.

درود
احتمالا خود دادگاه داور تعیین کرده است.

بااحترام داور از طرف دادگاه معرفی شده است باید هزینه پرداخت شود و با شما بعد از پرداخت تماس خواهند گرفت