آیا اختلال اضطرابی جزء اختلالات خلقی نمیباشد و نمیتواند دلیل محکمی باشد و موجب حجر نیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۱۲ #33626524

شخصی که جانباز اعصاب و روان میباشد و در جنگ سال ۱۳۶۶ بارها مورد موج گرفتگی و سپس مبتلا به اختلال اضطرابی شده و تحت این بیماری از سال ۸۵ تحت درمان میباشد و اکنون و سال ۱۳۹۳ جانبازی ایشان تایید شده و کارت صادر شده یعنی سالها پیگیری موضوع را نکرده اند ولی الا ایحال حال مورد تایید و کارت جانبازی اعصاب و روان ایشان صادر شده و ایشان طی سالهای گذشته اقدام به معاملاتی کرده و موجب نقل و انتقالات اموالش شده و اکنون بیماری ایشان طوری شده که کسی تحمل گوش کردن به حرف ایشان نیست و بعلت پرخاشگری و عصبانیت نمیتواند از حقش دفاع کند و اطرافیان نیز بعلت پرخاشگری ایشان به او کمک نکرده و موجبات درگیری و ضرر جانی و مالی برای خود و خانواده اش شده که با معرفی ایشان به دادگاه و شعبه سرپرستی در نهایت ایشان به پزشکی قانونی معرفی شده و چندماه آزمایشات ایشان بطول انجامید و موضوع مشکلات بوجود آمده و علت معرفی ایشان هم مطرح شده برای پزشک ها و پزشکی قانونی که در نهایت پاسخ دادگاه را اینچنین داده اند که نامبرده که جهت معاینات معرفی شده دارای اختلال اضطرابی میباشد که کارمند شعبه سرپرستی به معرف مربوطه گفتند که جواب داده شده و اختلال اضطرابی دارد که این اختلال هم نمیتواند مدرک و دلیل قانع کننده و مستندی باشد برای صدور حکم حجر ایشان و اکنون سوال دارم که آیا اختلال اضطرایی جزء اختلالات خلقی نمیباشد و نمیتواند دلیل محکمی باشد و موجب حجر نیست؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پاسخ به این پرسش در صلاحیت پزشک قانونی است چرا که به طور کلی اثبات حجر میبایست بنا بر تایید پزشک قانونی مبنی بر وجود حالات و رفتارهایی است که فرد فاقد عقل معاش شناخته شود.

اثبات حجر در تخصص و صلاحیت پزشکس قانونی است

سلام
آزمایشات و نظرات پزشک و پزشکی قانونی در نهایت پاسخ معاینات را به دادگاه داده که نظر کارشناسانه و تخصصی می باشد و دلیل محکم و کافی است

دراین مورد وبرای اثبات حجر ایشان باید نظر کمیسیون های پزشکی که متشکلین ازچند پزشک متخصص دراین رشته است را باید جویا شد چون امر کاملا تخصصی است

سلام . اثبات حجر وفق نظریه پزشکی قانونی و کمیسیون های پزشکی می باشد ..