برای گرفتن پرینت تماسها دقیقا چه دادخواستی بدهم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۳۸ #33107924

با سلام
برای گرفتن پرینت تماسها و پیامکهای دو طرفه تلفن همراهم در مدت حدود یکسال اخیر دقیقا چه دادخواستی باید بدم؟ لطفا راهنمایی بفرمایید میدونم باید با دستور قضایی باشه ولی اینکه از چه طریقی و با چه عنوانی باید دادخواست بدم رو نمیدونم

مشاوره حقوقی کیفری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر سیم کارت متعلق به شما است می توانید با مراجعه به پیشخوان تقاضای پرینت نمایید

با درود اگر خط بنام انجام خود باشد نیاز به دستور مقام قضایی نیست به اپراتور مربوطه مراجعه و این تقاضا را بنمایید

سلام وقت بخیر
جهت اخذ پرینت پیامک ها نیاز به دستور مرجع قضایی دارید که از اصول چنین دستوری صادر نمی گردد

باسلام
نیازی به دادخواست ودستور قضایی نیست میتوانیدبه مرکز خدمات تلفن مراجعه ولیست مکالمات خودرادریافت نمایید

سلام دوست عزیز
اگر این خط متعلق به شماست پرینت تماس که تا شش ماه درمخابرات نگهداری می شود و نیاز به دستور قضایی ندارد اما برای دریافت پرینت پیامک نیاز به دستور قضایی دارد و تا شکایتی طرح نشود دستور نمی دهند.

باسلام
درصورتی که سیم کارت بنام شماست نیازی به دادخواست نیست
با مراجعه به دفاتر اپراتور میتوانید پرینت تماسها را دریافت کنید

مالک خط می تواند به صورت مستقیم و بدون دستور مقام قضایی اقدام به اخذ پرینت تماس کند لاکن برای پیامک باید دستور مقام قضایی باشد