آیا سهامدار میتواند چون فرار مالیاتی مدیرعامل را گزارش داده و مدیر عامل سود متعلق به سهامدار به این علت کسر نموده از مدیر عامل شکایت کیفری انجام داد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۰۵ #32149849

با سلام و درود در یک شرکت سهامی خاص احدی از سهامداران به دلیل اینکه به اداره مالیات گزارش مبنی بر عدم پرداخت مالیات پروژه ای از پروژه های شرکت ارسال کرده مدیرعامل شرکت مربوطه آن سهامدار را تهدید به جریمه مالی کرده و اکنون طی مدارکی به دست آمده و اسنادش هست آن را عملی نموده است که صراحتا در آن قید گردیده بخاطر جریمه اداره مالیات بخشی از سود متعلق به آن سهامدار کسر گردیده آیا سهامدار میتواند چون فرار مالیاتی مدیرعامل را گزارش داده و مدیر عامل سود متعلق به سهامدار به این علت کسر نموده از مدیر عامل شکایت کیفری انجام داد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

کار مدیر عامل مبنی بر حریمه ،غیر قانونی است و اتفاقا قید آن توسط مدیر عامل مدرکی به نفع شماست که میتوانید از آن استفاده کنید و بلاجهت بودن و غیر قانونی بودن جریمه را اثبات کنید.این کار در حوزه اختیار مدیر عامل نیست.برای مبلغ نیز دادخواست مطالبه حقوقی بسیار سریعتر شما را به نتیجه میرساند

سلام
میتوانید دادخواست مطالبه وجه از ایشان ارائه نمایید .

با سلام
بالفرض در صورت اثبات ادعای شما ، صرفا میتوانید اقامه دعوی حقوقی مبنی بر مطالبه حق و حقوق خویش را اقدام کنید و مشمول کیفری نخواهد بود

با سلام
اقدام ایشان امکان تعقیب کیفری را ندارد و صرفا می توانید به جهت حقوقی مطالبه وجه نمایید .

اقدام مدیر عانل جنبه کیفری ندارد لذا می توانید علیه وی دادخواست مطالبه وجه را تقدیم دادگاه نمایید

با سلام..
موضوع مطروحه قابل طرح دعوی کیفری نبوده، ولی در صورت کسر سود، می توانید دادخواست حقوقی مطالبه وجه از طریق دفاتر خدمات قضایی جهت رسیدگی در دادگاه مطرح نمائید..
موفق باشـید..

بله میتوانید مطابق آنچه در توضیحات بیان فرمودید مدیر عامل از حدود اختیارات و وظایف خود تخطی کرده و بنابر این میتوانید ابتدا اظهارنامه ای ب ایشان ارسال کرده و در آن نسبت ب موارد مذکور اخطار دهید و دادخواست مطالبه وجه ب طرفیت ایشان تنظیم نمایید