قرار نهایی صادر شده؛ چه زمانی اقدام میشود؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۲۸۹ #31980979

دو سال حبس صادر شده برای متهم نزدیک دو هفته گذشته ولی هنوز نگرفتنش

مشاوره حقوقی کیفری
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دوست عزیز چون قرار های صادر شده در دادسرا با یکدیگر متفاوت است ابتدا باید دید قرار نهایی، قرار جلب به دادرسی است یا قرار منع تعقیب یا موقوفی تعقیب. چنانچه قرار اولی باشد منظور این است که متهم مجرم است و باید رای در دادگاه صادر گردد. اما اگر قرار منع تعقیب است به معنای اینست که رسیدگی متوقف و پرونده بایگانی می شود. بنابراین شما قرار صادر شده را بدقت بخوانید و به منظور صادر کننده خواهید رسید. موفق باشید.

با سلام
با صدور حکم و گذشت مدت زمان معمول و قطعی شدن ان ، میتوان برای اجرای حکم اقدام نمود

باسلام
قرار نهایی به منظور حکم قطعی نمی باشد و برای قطعی شدن باید به اجرای احکام ارسال شود
میتوانید از اجرای احکام پیگیری کنید

با سلام رای قطعی نشده باشد نمیشود بعداز قطعی به اجرای احکام فرستاده میشود .

میتوانید از طریق اجرای احکام کیفری اقدام و پیگیری کنید

سلام
باید رای قطعی شود و به اجرای احکام جهت اجرا ارسال شود

اگر حبس از سوی دادگاه صادر شده حکم نامیده می شود و باید منتظر قطعیت اش بود تا اجرا شود و اگر بازداشت در مرحله تعقیب مد نظر شماست قرار می باشد که فرصت ۱۰ روزه اعتراض پس از ابلاغ دارد اما به خاطر حساسیت امر و جلو گیری از فرار متهم از همان زمان صدور اجرا می گردد.