آیا من می توانم از صاحب دستگاه کارتخوان به اتهام همدستی در برداشت پول و ارائه سفته صوری نیز شکایت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲,۶۳۴ #31269790

با سلام. بنده مبلغ ۵۰ میلیون تومن رو اشتباها به حساب یه خانم واریز کردم. پس از واریز مبلغ متوجه شدم که این خانم حساب رو از طریق پوز دفتر پیشخوان دولت خالی کرده و پس از تماس با این خانم مدعی شدند که این پول رو از کسی طلب داشتند که به حسابشون واریز شده و همچنین بدهی خود به صاحب مغازه پیشخوان را با کشیدن کارت پرداخت کردند و از بازپرداخت طلب سرباز زدند.
پس از پیدا کردن صاحب مغازه ایشان عنوان کردند که از این خانم مبلغ ۱۲۰ میلیون سفته دارند که آن را امضا کرده و بخشی از طلب خود را از این طریق پرداخت کرده اند و برای این طلب شاهد نیز دارند.
با توجه به اینکه من در شهر خودم مبلغ را واریز کردم و این خانم در شهر دیگر کارت خود را کشیده اند و فراری هستند و اکنون دسترسی خاصی به این خانم ندارم نحوه شکایت من از این خانم به چه صورت است؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود دادخواست مطالبه وجه دهید

سلام بنظر میرسد بهترین راهکار طرح دعوی مطالبه وجه علیه صاحب حساب مقصد باشد

سلام . باید از بانک پرینت حساب بگیرید و علیه کسی که به حسابش واریز کنید اقامه دعوای حقوقی کنیدکه باید اثبات کنید این مبلغ عنوان پرداخت بدهی نداشته است چون در حقوق ایران اماره ای تحت عنوان مدیونیت وجود دارد

باسلام
اثبات همدستی شاید سخت و یا غیر ممکن باشد شما صرفا میتوانید بر علیه صاحب حساب اقامه دعوی و مطالبه وجه واریزی را درخواست کنید

فقط به دلیل اینکه از کارت خوان اون آقا کارت کشیده شده دلیلی قانونی برای مجرم بودنش نیست. ۲_از اون خانم در دادگاه حقوقی می توانید شکایت کنید۳_و می توانید از طریق دفاترقضایی شهر خودتون شکایت ثبت کنید