به قاضی چی بگم که محکوم نشوم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۴۱ #31007705

زوجه هستم روز دادگاه به قاضی بگم طلاها ی خودم و که مادر زوج بهم سر عقد کادو داده بود و فاکتور به نام مادر زوج هست و پیش خودشون هست فاکتور رو فروختم بهتره یا بگم خود زوج روزی که خانه را ترک کرد و رفت با خودش برده چون نمیخوام به زوج برگردونم چی بگم که محکوم نشم

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت هدیه متعلق به شماست در صورت فروش نمی توانید استرداد کنید.

بنظربنده اگر هدیه به شما داده که درخواست استرداد معنایی ندارد واگر که انها رو فروختید که عودت آنها ناممکن است پس لطفا در ارائه توضیح به محکمه راستگویی راپیشه کنید

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. در صورتیکه طلاهای مورد بحث هدیه بوده و موجود باشند قابل استرداده..
ولی در صورتیکه طلاها را فروخته اید و یا تعویض و تغییر داده و یا مفقود نموده اید.. در آنصورت نمی توانند استرداد آنها را بخواهند..
موفق باشید..

به مهر
اگر طلاها امانی نیست و هبه هستند در صورت وجود می توانند استرداد نمایند.

باسلام
در صورتیکه طلاها هبه و هدیه از سوی زوج و خانواده ایشان بوده لذا قابل رجوع بوده اما هبه زمانی قابل رجوع است که مورد هبه موجود باشد یا تغییری روی آن انجام نگرفته باشد

سلام
در وهله اول توصیه بنده راست گویی است. اما در هر صورت چنانچه طلاها را فروخته باشید یا تعویض نموده و یا گم کرده باشید، نمی توانند استرداد آن را از شما بخواهند.

سلام.در صورتی که طلاها هدیه باشد و شما آن را فروخته باشید یا تغییر داده باشید قابل مطالبه از طرف زوج نیست.