آیا هبه قابل بازگشت است؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۲۰,۹۸۵ #27728173

سلام به کارشناسان

آیا سه دانگ منزل را به زوجه هبه کرده باشم و الان زوج و زوجه دو سال طلاق گرفته باشند.
آیا می تواند منزل را از هبه برگرداند و در ضمن مهریه زوجه ۵۰ سکه می باشد.

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بله درصورتی که مال موجود باشد و به دیگری انتقال داده نشده باشد میتوان پس گرفت و قابل بازگشت است.

درود
درصورتی که موجود باشد و تغییر یا انتقال نداده باشد قابل رجوع است

سلام می بایست شرایط توافق بین خود طرفین در خصوص هبه بررسی شود ولی اگر منتقل نشده باشد تعویض نشده باشد قابل بازگشت است

با سلام
اگه نقل و انتقالی صورت نگرفته باشد امکان پذیر است

درود بر شما ،مستحضر باشید که چنانچه عین موهوبه موجود باشه، پاسخ شما مثبت است.

با سلام و ارادت ،بله می توانید اقدام به آن کنید اگرعین مال موهوبه موجود باشد

با سلام
اگر مال موهبه موجود باشد امکان رجوع وجود دارد