آیا میشود اموالش را توقیف کرد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۴۲۱ #30997109

بنده حدودا ۵ سال قبل با فردی قزار مشارکت کاری داشتم سرمایه از من کار از ایشان طبق قزارداد مشارکت که بطور دستی بین خوذمان تنظیم کردیم قرار بود جزئیات انجام کار و تسویه هر پروه مشخص و سود عملیات مشخص شود دو پروژه کاری در اختیار ایشان بود که تعیین تکلیف نشد بعد هم مدعی شد که در پروژه ها ضرر هم کردیم خلاصه نه از مشارکت سود و نه پولم را پس داد الان ایشان در همان فعالیت در شهرستان مشغول میباشند شغل آزاد دارند نمی دانم شکایت از ایشان نتیجه دارد آیا میشود اموالی اگر داشته باشد توقیف کرد مثلا اگر وجوهی به حساب بانکی ایشان میرسد قابل توقیف است ممنون میشم وقت برای پاسخ میدهید.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورتی که در قرارداد همکاری ( شراکت ) برای ضرر و زیان مشترک نیز توافق نموده باشید دیگر امکان اخذ خسارت از وی نخواهد بود اما برای مطالبه اصل وجه پرداخت شده میتوانید اقامه دعوی و تامین خواسته برای توقیف اموال و مسدودی حساب شخص نمایید

درود برشما
میتوانید بااثبات قرارداد اصل سرمایه وسود دوران مشارکت را با جلب نظر کارشناس مطالبه کنید.

با توجه به مفاد قرارداد باید اقدام نمایید لاکن حساب بانکی قابل توقیف خواهد بود

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه جهت اظهار نظر قطعی لازم است قرارداد مشارکت فیمابین ملاحظه و خواسته شما در حال حاضر و دلایل و مدارک استنادی مورد بررسی قرار گیرد..
در قاعده کلی.. در صورتی که مدارک کافی جهت اثبات ادعا و یا خواسته تان داشته باشید می توانید علیه ایشان اقدام به طرح دعوی نمـوده و با درخواست تامین خواسته، قطعا حساب بانکی و سایر اموال وی با دستور مقام قضایی قابل توقیف می باشند..
موفق باشید..

با سلام.بله با مدارکی که در دست دارید.میتوانید علیه ایشان اقدام کنید.و پس از طی مراحل دادرسی در دادگاه و دستور قضایی حساب ایشان مسدود خواهد شد.یا اگر در طول دادرسی مصالحه ای صورت گرفت و به حقتون رسیدید.دیگر لزومی ندارد که حساب ایشان را مسدود نمایید.

قرارداد شما باید بررسی و مطالعه شود

سلام و درود، در این مورد ملاک اصلی قرارداد فی مابین خواهد بود، می توانید درخواست تامین خواسته نیز بنمایید؛ موفق باشید.