در صورت شکایت شوهر خانم این شکایت منجر به اخراج طرف کارمند میشود؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۵۳۰ #30871339

سلام و احترام
اگر خانم و پسری از طریق واتساپ رابطه جنسی مجازی داشته باشند و با رضایت دو طرف باشد همچنین این خانم و پسر از دو استان کاملا متفاوت باشن یعنی فقط از فضای مجازی حرف زده باشند و رابطه شان فقط و فقط مجازی باشد و فقط در حد دو یا سه روز در ارتباط باشند و این رابطه فقط در گروه واتساپی باشد و در پی وی فقط چند جمله جنسی بکار برده شود ولی اشاره به آن گروه شود در پیام ها اما گروه دیگر در دسترس نباشد و حذف شده باشد و یکی از طرفین کارمند آزمایشی(دانشجو معلم) باشد اثبات این رابطه چگونه میشود؟
با تشکر از پاسخگویی کارشناسان عزیز

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام باعنوان رابطه نامشروع امکان تقدیم و تنظیم شکایت می باشد.

با سلام خدمت شما بزرگوار
با توجه به پرسش منظورتان رابطه ناشمروع می باشد نه رابطه جنسی، که در این مورد با توجه به طرح پرسشتان هیچ رابطه نامشروعی صورت نگرفته که وصف مجرمانه داشته باشد تا بتوان مجازات کرد.

سلام
جرمی به این عنوان تعریف نشده بلکه رابطه نامشروع دون زنا قابل اطلاق به این عمل مجرمانه است .
پس در صورت طرح شکایت ممکن است زمینه اخراج نیز فراهم گردد .

با سلام . چنانچه یکی از طرفین این رابطه شکایتی داشته باشد با پیگیری از مراجع ذیصلاح قابل طرح دعوا و رسیدگی می گردد .

باسلام
درصورتی که همسرش اسکرین شات از پیامک های ردوبدل شده بین طرفین درواتساپ داشته باشد می تواند مستندبه اسکرین شات هاوادله دیگری که ممکن است داشته باشدیابه دست بیاورد من جمله درخواست استعلام پرینت مکالمات وپیامک ها خط زوجه وخط مردغریبه ازقاضی رسیدگی کننده (ازشرکت مخابرات)مبادرت به طرح شکایت رابطه نامشروع دون زنا علیه آنان نماید درصورت اثبات این جرم ومحکوم کردن زوجه وطرف مقابل می تواند بااطلاع دادن و اخذوازائه سوء پیشینه خانم ونشان دادن رای دادگاه موجبات اخراج همسرش رافراهم نماید.

بااحترام
باید توضیحات با یکی از متخصصین انجام دهید تا کاملتر و نتیجه بهتری کسب نماید

سلام
تحت عنوان رابطه نامشروع قابل شکایت است و می تواند پس از محکومیت به اخراج بینجامد .