مستقل شدن دختر مجرد چه شرایط قانونی دارد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۵۳ #30577737

باسلام خسته نباشید دختری هسم ۲۶ ساله مجرد با پدر برادرم زندگی میکنم
پدرم داداشم خیلی اذیتم میکنن نمیزارن نه جایی برم نه کلاسی برم هر جا بخام برم باید براشون توضیح بدم پدرمم ادم بددهنیه عصبانی که میشه حرفای رکیک به من میزنه پیش برادرن که خیلی خجالت میکشم از حرفشاش سرمایه اینکه خونه اجاره کنم دارم خاستم راهنمایم کنید میتونن بدون اینکه بهشون بگم از خونه خارج شم یه جایی برای خودم اجاره کنم؟ ایا این دختر فراری حساب میشه یا پیدام کنن میتونن برم گردونن یا نه چون دیگ تحملشون ندارم هیچوقتم درس نمیشه اخلاقشون من دارم زجر میکشم اینجا
ممنون میشم راهنمایی کنین

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مشکلی نیست می توانید مستقل باشید

سلام و درود، بانوی گرامی متاسفانه هنوز برخی خانواده ها گمان می کنند زنان یک اسیر خانگی هستند در صورتی که امروزه دیگر جنسیت ملاک نبوده‌ بلکه انسانیت اساس موضوع است؛ شما یک فرد دارای شرایط قانونی جهت مستقل شدن بوده ، و در صورتی که امکان تحمل اشخاص مذکور نیست می‌توانید جهت آسودگی اقدام به استقلال زندگانی کنید؛ در صورت مخالفت یا تهدید از سوی پدر یا برادر با اورژانس اجتماعی(۱۲۳) تماس گرفته و اگر مساله بدتر شد با پلیس تماس بگیرید؛ با حمایت مراجع قانونی و نیز تشکل های حقوق زن می‌توانید زندگی‌ مستقل خود را داشته باشید؛ آرزوی عاقبت بخیری.

بله شما در سن قانونی هستید که می توانید منزلی را برای خود بگیرید

سلام.
بعد از هجده سالگی این امکان برای افراد غیرمحجور وجود دارد بله شما عاقل و بالغ هستید و همچین اختیاری رو دارید.
موفق باشید

با توجه به رسیدن به سن قانونی شما می توانید بصورت مستقل زندگی کنید

با توجه به عرف جامعه ایرانی نمی توانید اما منع قانونی ندارد

با سلام بله سن شما به حدی رسیده است که بتوانید