قرار شد بجای دستمزد خودش دوتا چک دیگه را پاس کنه ولی پاس نکرد و خودم نقدی ریختم بحساب و لاشه دوتا چک را گرفتم الان گذاشتم اجرا، به نتیجه میرسم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۵۰ #30155466

من واسه یه نفر کار میکردم آشنا بود پولی هم ازش نمیگرفتم چون پاره وقت بود و چندین سال بود بعدش یه ماشین خریدم که این آقا ۴ تا چک واسه ماشین داد منم پشت چک ها را بعنوان ضامن امضا کردم
دوتا ش را ریختم بحسابش بعد که حساب کتاب کردیم قرار شد بجای دستمزد خودش دوتا چک دیگه را پاس کنه ولی پاس نکرد
و خودم رفتم نمایندگی نقدی ریختم بحساب و لاشه دوتا چک را گرفتم
الان گزاشتم اجرا
بنظرتون دستم به جایی بند هست؟؟
حق را به من میدن؟

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله با اجرا گذاشتن این چک ها میتوانید احقاق حق نمایید

با پرداخت وجه چکها از سوی شما می توانید مبالغ پرداختی را از وی مطالبه نمایید

سلام وجوه چک هارو با مراجعخ له دعترحدمات قضایی مطاابه کنید

با سلام..
با توجه به اینکه شما در مقام ضامن وجوه چکها را پرداخت نموده اید، حال می توانید به صاحب چکها مراجعه نموده و مبالغ پرداختی را از طریق مطالبه وجوه چکها دریافت نمایید..
مضاف بر اینکه، استناد قانونی موضوع فوق نیز در ماده ۷۰۹ قانون مدنی عینا بیان گـردیده است..
موفق باشید..

در صورتیکه ک وجه چکها را شما پرداخت کردید میتوانید بعنوان ضامن ب صاحب چک رجوع و وجوه چک ها را مطالبه نمایید

میتوانید وجوه پرداختی را از طریق مطالبه وجه چکها دریافت نمایید .

با سلام
شما در مقام ضامن پس از پرداخت مضمون عنه میتوانید به مضمون علیه یا همان صاحب چک مراجعه نمایید.
مؤید باشید