آیا ما میتوانیم تا پایان مدت قرارداد تخلیه نکنیم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۷۵ #29906386

با سلام
آپارتمان مسکونی را تیرماه سال جاری بمدت ۱سال اجاره کردیم،موجر با اینکه میدانستند که امور مشارکت ساخت این ساختمان در حال انجام است اما ما را در جریان قرار نداده و امروز که ۷ماه از مدت قرار داد ما مانده از ما درخواست تخلیه کردند و میگویند مبلغ کمیسیون املاک را به ما بازمیگردانند
آیا میتوان مبلغی غیر از کمیسیون را از ایشان بعنوان ضرر و زیان دریافت کرد؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قرارداد اجاره لازم است و تاپیان قرداد اجاره نمی تواند مستاجر را تخلیه نماید

با سلام
بفرموده شما ، اگر در متن اجاره نامه به این امر شرط و قید نشده باشد شما تا پایان مهلت اجاره حق استفاده از عین اجاره را خواهید داشت و موجر حق تقاضای تخلیه زود از موعد را از شما نخواهد داشت

با توجه به متن قرارداد نوشته شده باید اقدام کرد و خارج از قرارداد موجر و مستاجر نمی توانند اقدامی بکنند

درصورت عدم اتمام مهلت قرارداد نمی‌تواند حکم تخلیه بگیرد

قانونا تا پایان مدت قرارداد اجاره، موجر نمی تواند مستاجر را اجبار به تخلیه نماید.تنها با توافق دو طرف امکان پایان دادن به قرارداد وجود دارد.

باید دید پروژه ساختمانی در چه وضعی بوده اگر عیبی باشد که موجب اشکال در استفاده مطلوب شما از ملک شده همان زمان می توانستید فسخ کنید ولی فوریت قانونی اعمال این حق سبب می شود تا بعد از چند ماه از آگاهی شما یقینا سقوط کند.
خیار تدلیس هم فوریت دارد که در مساله شما قابل طرح بوده
ولی درکل نمی توانند مالکین شما را مجبور به تخلیه کنند مگر اینکه ضمن عقد شرط خیار کرده باشند
.مورد دیگه ای بود که حل نشده در خدمتم

درود بر شما، عنایت داشته باشید که قرارداد اجاره، عقدی لازم است و تنها در صورت توافق قابل اقاله خواهد بود، لذا موجر تا پایان مدت اجاره نمیتواند شما را مجبور به تخلیه کند.