مدارک اثبات زنا چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۰۲۸ #29881645

با سلام به عرض میرسانم که آیا میتوان با ظبط صدا اثبات جرم رابطه نامشروع را عملی کرد؟ و چگونه میتوانم دستور قاضی را جهت اثبات زنای همسرم با محارم خویش و زنای محسنه برای گرفتن پرینت ریز مکالمات معاینه پزشکی قانونی همسرم را بگیرم؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نصاب شهادت در کلیه جرائم، دو شاهد مرد است مگر در زنا، لواط، تفخیذ و مساحقه که با چهار شاهد مرد اثبات می گردد.
صدای ضبط شده اماره محسوب می‌شود
نهایتا به رابطه نامشروع محکوم می‌شود

زنا یعنی نزدیکی وانجام رابطه فیزیکی دو شخص مخالف که دارای علقه زوجیت نیستند آیا همسرشما به این مرحله رسیده یعنی درواقع شما ازنزدیک شاهدرابطه بودید ویاشاهدی هم دارید صرف ضبط مکالمه دلیل محکمی برای اثبات نیست وفقط قرینه برای قاضی است اگراز رابطه ایشان مطمن هستید می توانید اقدام کنید درغیراینصورت به ضرر شما خواهد بود

اگر با توجه به دلایل مستندات موجود نسبت به همسرتان اطمینان به زنا داریت از دادگاه طی دادخواست شکایت علیه ایشان و هر فرد دیگری که در امر زنا دخیل بود میتوانید در دادگاه شکایت کنید همچنین زنا از جرایم غیر قابل گذشت می باشد میتوانید با توجه به دلایل مستندات از قاضی محترم پروند درخواست پزشگ قانونی برای همسرتان نماید همچنین لازم به ذکراست نسبت دادن زنا به همسر مطابق قواعد فقهی حرام عبدی بین زوجه می باشد پس لازم است که نسبت دادن زنا به همسر در دادگاه با دلایل شواهد مستندات محکمه پسند بود و نیاز به اثبات دارد