چیکار می تونم بکنم که بعدا نتونن منو از گروه بیرون بندازن یا کار رو به اسم خودشون ثبت کنند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۷۸ #29821546

سلام ببخشید من میخوام یک گروهی رو با یه سری افراد متخصص راه بندازم که استارت آپی رو انجام بدیم. ایده ی کار از منه ولی اونا تخصص و مهارت دارند. می خواستم ببینم من چیکار می تونم بکنم که بعدا نتونن منو از گروه بیرون بندازن یا کار رو به اسم خودشون ثبت کنند؟ یعنی باید حتما قراردادی امضا بشه؟ آخه نمیخوام فکر کنند بهشون اعتماد ندارم و همون اول بحث سودجویی و سهم طلبی وسط باشه که روحیه ی کار رو ضعیف می کنه! من در مراحل اولیه مذاکره برای شروع کار چطور میتونم غیرمستقیم مدرکی داشته باشم که بعدا نتونن منو کنار بذارند؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و ارادت
بهترین کار انعقاد قرارداد مشارکت است .

با سلام. توصیه می‌شود قرارداد محرمانگی و هم چنین پیش قراردادی که در آن تعهدات آینده پیش بینی می‌شود، تنظیم کنید.

سلام
اگر پیش بینی شما این است که امکان دارد بعد از مدتی کار را به اسم خودشان تمام کنند شما حتما باید اقدام به تنظیم قرارداد مشارکت کنید.

شما میتوانید از همین ابتدا متذکر شوید جون میخواهید کار را بصورت حرفه ایی و پایدار و اطمینان بخش برای طرفین آغاز کنید برای آن قرارداد کار هم تنظیم میکنید و قبل از ارائه همه ایده نسبت به تنظیم قرارداد مشارکت و تضامین لازم اقدام و سپس شروع به همکاری نمائید.
موفق باشید

یک دفتر صورتجلسه تهیه کنید تا ثبت رسمی شرکت و تا زمان اخذ مجوزات رسمی ، همه مراحل و شرایط فیمابین و تعهدات و وظایف هرکس را صورتجلسه کنید و هر مرحله پیشرفت کار را را مستند سازی کنید .

سلام
قراردادی با شرایط و تضمین کافی منعقد نمایید

باید قراردادی بین شما و اطراف قرارداد با شرایط و تضامین لازم و کافی منعقد گردد