از پرداخت اقساط خود داری کرده، باید چکار کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۰۴ #28705237

با سلام همسرم به زور کتک مجبور کرد من را که به نام خودم وام بگیرم و همه وام تقدیم اون کنم من وام گیرنده ایشان ضامن جواز کسب گذاشته و سفته داده اما من چک دادم الان به دلیل کتک کاری در اقدام طلاق هستم از پرداخت اقساط خود داری کرده و برام از بانک اخطار میاد من باید چکار کنم با توجه به اینکه هیچ پشتوانه مالی ندارم و کاری هم نیست انجام بدم چون رضایت همسر میخان اینم بگم که همسرم هیچ اموالی و هیچ پولی نداره که بخاد از ضامن توقیف کنه لطفا خواهش میکنم راهنماییم کنید مبلغ وام ۱۲ میلیون بانک ملی

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما مکلف به پرداخت دیون خود به بانک هستید .حال که مطالبات بانک بدلیل عدم پرداخت شما معوق می ماند بانک مطالباتشو از ضامن یا ضامنین وام ماخوذه مطالبه می کند.ومتعاقب پرداخت ازسوی ضامن یا ضامنین ضامن پرداخت کننده بطرفیت شما طرح دعوا و مطالبه وجوه پرداختی را می کند
ودرآخر چنانچه باسند و مدرک ویا اقرار همسرتون بتونید ثابت بکنید که مدیون اصلی شوهرتونه بری الذمه میشویدویابعبارتی دیگه شما بدهکار نیستید

سلام
اولا چون وام به نام شماست پس در خصوص بازپرداخت وام ، خودتون مسئولیت دارید
ثانیا بانک می‌تونه به شما یا ضامن ، هرکسی که خودش صلاح بدونه برای دریافت بدهی رجوع کنه
ثالثا شما میتونید طبق رسید بانکی یا گواهی شهود ، علیه شوهرتون اقدام به طرح دعوی مطالبه یا استرداد وجه وام واریزی به حسابشون رو به اضافه خسارات وارده خصوصا تاخیر تادیه مطرح کنید
شاد و بهروز باشید

با سلام..
در کمال تاسف سیستم بانکی شما را بعنوان وام گیرنده ثبت نموده و شما بعنوان شخص وام گیرنده متعهد در قبال تسهیلات دریافتی و مسئول بازپرداخت اقساط وام هستید..
موفق باشید..

"با سلام"
وام گیرنده شما هستید اگر مدارک دال بر اثبات ادعا دارید میتوانید دادخواست استرداد وجه نمایید

متاسفانه بعنوان گیرنده وام در قبال پرداخت اقساط مسئول خواهید بود

سلام چنانچه این موضوع را اثبات کنید که مبلغ ۱۲ میلیون رل به ایشان پرداخت کرده اید ( مثل اسناد پرداختی ) امکان مطالبه آن قانونا وجود دارد .
درخصوص وام شما طی اسناد بانکی ، متعهد به پرداخت هستید و امضا دادید !! باید به تعهد خود عمل نمایید و از طریق قانونی و اثبات ادعا تون ، مبلغ را مطالبه نمایید

متاسفانه نمیتوانید در این خصوص ادعایی داشته باشید چرا که سیستم بانکی شما را بعنوان وام گیرنده میشناسد و اسناد و مدارک برعلیه شماست