توی جلسه بررسی اعسار باید چیکار کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۰۸ #28464412

سلام .
خریدار اپارتمان من دو تا شاهد واسه اعسار اورده صرف مطرح کردن این مطلب که " مطابق ماده ۷ قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی از آنجا که اگر دین (محکوم ‌به) خواهان ناشی از معامله معوض باشد، پذیرش اعسار مستلزم اثبات تلف مال است" اعسارشو رد میکنن؟ مرسی

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بنظربنده پذیرش ویا رد اعسار فقط با تشخیص قاضی است

سلام و ارادت
اگر تلف مال اثبات شود و معسر شناخته شود اعسار ایشان پذیرفته میشود .

پذیرش اعسار بستگی به نظر قاضی دارد

درود بر شما
بررسی دلایل و مستندات ، تشخیص اعسار آنها بستگی به نظر قاضی دارد، در جلسه ی اعسار اگر دلیلی بر توانایی مالی طرف مقابل یا عدم‌تلف مال معوض دارید ارائه نمایید.

درود بر شما، بستگی به دلایل و مدارک ایشان و نیز نظر قاضی خواهد داشت، لکن چنانچه بتوانند تلف مال را اثبات کنند، ممکن است قاضی اعسار را بپذیرند.

با سلام
موضوع مطروحه بسته به نظر دادگاه براساس دلایل و مستندات ارائه شده می باشد .

درود
بستگی به نظر قاضی پرونده شما دارد.