آیا این حکم اداره کار درست بوده؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۸ #27961335

اقایی همراه خانواده در یک خوابگاه دانشجویی خصوصی، به عنوان سرایدار نگهبان به صورت ۲۴ساعته مشغول به کار بودند، و در یک خوابگاه دیگر همان کارفرما یک روز در میان کارهای نظافتی انجام میدادند، هیچ قراردادی نداشتند، فقط یه نامه دست‌ نوشته برای مدرسه فرزند خانواده از طرف کارفرما نوشته شده که ایشان به عنوان نگهبان مستاجر بنده هستند.. تاریخ شروع بکار تقریبا بهمن ۹۴ تا شهریور ۹۸ و با حقوق ۶۰۰ تومن شروع بدون بیمه و تا ۸۰۰ تومان هم آخرین نرخ حقوق، یعنی سالی ۵۰ هزار تومن افزایش حقوق.. حال کارفرما این خانواده را در تاریخ شهریور ۹۸ اخراج کرده.. کارگر هم با توجه به این موضوع، نسبت به بیمه خود اقدام کرده، و اداره بیمه یک سال اخیر را تایید ،و برای گرفتن حق و حقوقا به اداره کار شکایت و در نهایت ۴ میلیون اداره کار برای این چند سال بریده.. آیا این حکم اداره کار درست بوده، یا خیر.
از طرفی کارفرما هم آشناهایی در اداره دارند. خیلی ممنون

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، خیر، حسب اظهارات شما، معوقات و حقوق‌ومزایای شما خیلی بیشتر باید میشد، البته این نکته حائز اهمیت می‌باشد که اثبات رابطه کارگری‌وکارفرمایی و همچنین میزان ساعت کار و نوع کار یا اضافه‌کاری با کارگر بوده و اثبات پرداخت مطالبات با کارفرما.
ممکن است شما نتوانستید اثبات نمایید، درهرصورت میتوانید نسبت به رای اداره کار در مرجع حل اختلاف همان اداره و سپس بمدت سه ماه از تاریخ صدور رای قطعی، در مرجع دیوان عدالت اداری شکایت نمایید....