اموالی که بعد از قطعی شدن رای جابجا بشه فرار از دین محسوب میشه؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۱۳ #27235901

سلام اموالی که بعد از قطعی شدن رای چه پول چه ملک چه ماشین و غیره... خوانده جابجا کنه اینا فرار از دین محسوب میشه؟ اگه فرار از دین محسوب شود برای اثباتش به دادگاه باید چکار کنیم؟باتشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پس از صدور رای قطعی هر گونه جابجایی و انتقال اموال مشمول جرم فرار از دین خواهد بود

درود بر شما، بله، بعد از قطعیت حکم چنانچه مالکیت این اموال و املاک منتقل شود، مصداق فرار از دین خواهد بود. در خصوص اثبات نیز، با استعلام از اداره ثبت و تاریخ نقل و انتقالات موضوع مشخص خواهد شد.

بله،بعد از صدور رای قطعی مبنی بر محکومیت شما در پرداخت دین،نقل و انتقال اموال اعم از ملک و...مشمول فرار از دین هست

چنانچه معامله به قصد فرارازدین بعد ازصدور رای قطعی واجرائیه انجام پذیرد
با استناد به اسناد نقل وانتقال اعم ازاموال منقول وغیرمنقول
انتقال حساب های بانکی
قابل اثبات می باشد .

درصورتی که رای قطعی صادر گردیده باشد فرار از دین صورت خواهد گرفت.

سلام. اگر بعد از قطعی شدن حکم باشد و محکوم مالی تلقی شوند. در صورت انتقال اموال البته با در نظر گرفتن برخی استثنائات. مجرم تلقی می شوند..
۲.با ارائه مدرک مبنی بر انتقال سند.. گواهی شهود مبنی بر مالکیت متهم بر مال قبل از تاریخ محکومیت و اثبات تاریخ قولنامه یا مبایعه نامه پس از تاریخ قطعی شدن حکم..
اگرمال سند دارد. با مراجعه به اداره ثبت اسناد می توانید از انتقال سند و تاریخ آن مطلع شوید

با درود
اگر جایگزین نشود و مالکیت منتقل گردد و از اموال کسر شود بله معامله به قصد فرار از دین است.