آیا حکم کیفری در اینصورت برای حکم اخذ شده قبلی لازم الاتباع میباشد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۱۳ #27023351

باسلام و احترام.آیا بدون داشتن مدرک جدید با فرض گرفتن حکم کیفری، آیا حکم کیفری در اینصورت برا حکم حقوقی اخذ شده قبلی لازم الاتباع میباشد؟؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادگاه حقوقی میبایست از احکام کیفری تبعیت نمایند و حکم کیفری میتواند بعنوان دلیل جدید از موارد اعاده دادرسی باشد

معمولا آراء محاکم کیفری در پرونده‌های حقوقی قابل استناد هست ، هرچند سوال در پرونده های مختلف و با فروض مختلف می‌تونه جوابهای متفاوت داشته باشه

با درود
پرسش مبهم است.
لکن، اگر منظور پرسش کننده محترم این باشد که دادگاه حقوقی در رسیدگی خود مکلف به تبعیت از حکم کیفری است؟ باید عرض شود که، رویه غالب دادگاه چنین است، اما نظر مخالف وجوددارد که بیان می‌دارد: بطور قطع و در تمام موارد دادگاه حقوقی مکلف به تبعیت از رای کیفری نیست.

دادگاه حقوقی در رسیدگی به دعوی باید از رای دادگاه کیفری تبعیت کند

رای دادگاه کیفری برای دادگاه حقوقی لازم الاجراست و ملزم به تبعید از آرا کیفری بوده حق مناقشه و اثبات امری بر خلاف نظر محاکم جزایی را ندارد

به نظر بتواند جز دلایل جدید و از مستندات اعاده دادرسی قرار گیرد

با سلام
بله
با توجه به اینکه آرای محاکم کیفری بر مراجع حقوقی لازم الاتباع می باشد ، می تواند جز دلایل جدید و از مستندات اعاده دادرسی قرار گیرد .