من میتونم روی قرارداد که در دفترخانه بستم اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۰۲ #26769282

با سلام و خسته نباشید
من قرارداد یکساله با یک تولید کننده بستم و مبلغی را بعنوان سرمایه به ایشان دادم و قرار شد طبق قرارداد هر ماه مبلغی را بعنوان سود فروش به من بدهد اما زیر حرفش زد الان من میتونم روی قرارداد که در دفترخانه بستم اقدام کنم چون چیزی بابت ضمانت نگرفتم.
ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود دادخواست الزام به ایفای تعهد قراردادی را مطرح نمایید

با سلام
شما میتوانید دادخواست الزام به انجام تعهد علیه طرف مقابل مطرح نمایید و اگر مبلغ مشخص درج شده باشد مصداق ربا میباشد و اگر درج نشده باشد طبق نرخ مصوب بانک مرکزی میتوانید مطالبه نمایید

سلام
بله میتوانید دادخواست الزام به افای تعهد نمایید و تقاضای ارجاع به کارشناسی کنید !

بله شما میتوانید با ارائه دادخواست ایشان را ملزم به ایفای تعهدات طبق قرارداد نمایید منوط بر اینکه با توجه به نوع قراردادتان که قرارداد مشارکت میباشد مبلغ ثابتی را جهت سود ذکر نکرده باشید که در اینصورت میتواند به مصداق معامله ربوی قاضی رای صادر نکند.
موفق باشید

شما می توانید الزام به ایفای تعهد را از ایشان بخواهید
لکن در صورتی که مبلغ مشخصی در قرارداد تعیین شده مصداق ربا است و دادگاه می تواند در این خصوص رای به نفع شما ندهد

با سلام شما میتوانید دادخواست الزام به ایفای تعهد در دادگاه حقوقی مطرح نمایید.

اگر در قرارداد ماهیانه‌ مبلغ مشخصی برای سود تعیین شده باشد
مصداق معامله ربوی است و قاضی میتوانید در خصوص سود ماهیانه رای ندهد .
اما گر در قرارداد ماهیانه‌ مبلغ مشخصی برای سود تعیین نشده باشد قاضی در خصوص پرداخت سود ماهیانه نیز رای می‌دهد