اگر شاهدان حاضر نشوند، چه اتفاقی می افتد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۵۰۱ #26427258

سلام شب بخیر تو رو خدا سریع پاسخ بدین سیزدهم دادگاه مونه من و همسرم رو یک نفر که متهمه شکایت کردیم هر کدوم با پرونده جدا. بعد همه چی به نفع ما بود تا اینکه اخرین جلسه دادگاهو تاریخشو یادمون رفت و متهم همه چی به نفعش شد و تموم شد و ما اعتراض زدیم قبول کردن حالا تو ابلاغیه زدن شهودان خود را هم بیاورید و در پرونده من یکی از دوستانم ازدواج کردن همسرشون بد دله اجازه نمیده از تهران بیان کرج بعدش یکی هم از شاهدان همسرم در شرکت کار میکنن حالا مرخصی نمیدن که بخاد بیاد حالا اگه نیان چه اتفاقی میفته یکیم اینکه میشه بازم چند تا شاهد برد یا میشه دوستم حضوری نیاد اما اظهاراتشونو تو محضر ثبت کنن امضا کنن تحویل دادگاه بدیم ممنونم

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام در امور کیفری در صورت عدم حضور شاهد و احضار مجدد همچنان حضور نیافتند، امکان جلب شهود وجود دارد

با سلام و احترام با دستور مقام قضایی امکان جلب شهود میسر می باشد

ماده ۲۰۴ قانون آئین دادرسی کیفری- بازپرس به تشخیص خود یا با معرفی شاکی یا به تقاضای متهم و یا حسب اعلام مقامات ذی‌ربط، شخصی که حضور یا تحقیق از وی را برای روشن شدن موضوع ضروری تشخیص دهد، برابر مقررات احضار می‌کند.

تبصره ۱ - در صورتی که شاهد یا مطلع برای عدم حضور خود عذر موجهی نداشته باشد جلب می‌شود. اما در صورتی‌که عذر موجهی داشته باشد و بازپرس آن عذر را بپذیرد، مجددا احضار و در صورت عدم حضور جلب می‌شود.
تبصره ۲ - درصورتی‌که دلیل پرونده منحصر به شهادت شهود و مطلعان نباشد، تحقیق از آنان می‌تواند به صورت الکترونیکی و با رعایت مقررات راجع به دادرسی الکترونیکی به‌عمل‌آید.