چند بار در ماه میتوانم مامور اجرای احکام را جهت بررسی اموال و توقیف اثاثیه غیر مستثنیات به منزل محکوم علیه ببرم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۲۸ #26313219

سلام
اعسار طرفم از پرداخت کل محکوم به پذیرفته شده
۱-آیا میتوانم با وجود پذیرش اعسار از پرداخت کل محکوم به ، مامور اجرای احکام را به محل سکونت ایشان ببرم تا اثاثیه ای که جزء مستثنیات نیست را توقیف کنم؟

۲-چند بار در ماه میتوانم مامور اجرای احکام را جهت بررسی اثاثیه و توقیف مال به محل سکونت محکوم ببرم؟

۳-اگر محل سکونت ایشان(محکوم) متعلق به همسرشان(ثالث) باشد، ایا اجرای احکام ورود به منزل محکوم علیه را متوقف میکند و به ایشان اخطار ابلاغ میکند یا به منزل وارد میشود؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پس از شناسایی اموال می توانید برای توقیف اموال به اجرای احکام شعبه رسیدگی کننده مراجعه کنید

با درود..
در اینخصوص بهتر است ابتـدا اموال را شناسایی و بعد به اجرای احکام جهت توقیف معرفی نمایید..

تا مدت ۳ سال پس از پذیرش اعسار نیز در صورتی که مالی از محکوم علیه در دسترس قرار گیرد قابل توقیف خواهد بود و چنانچه مال در مکانی غیر از محل سکونت و کار محکوم علیه قرار داشته باشد از طریق قانونی و به همراه مامور انتظامی قابل توقیف خواهد بود و ورود جهت توقیف بلامانع است

سلام

تا زمانی که مال را معرفی و شناسایی نمایید کارتون پیش نمیره

ابتدا اموال را شناسایی سپس به اجرای احکام مراجعه کنید

سلام .بله علیرغم قبول اعسار اگر اموالی سراغ دارید میتوانید تقاضای توقیف کنید ومحدودیتی وجود ندارد .البته بامعرفی اموال جدید.

درود
اموال را باید به اجرا معرفی کنید سپس مامور برای توقیف معرفی می کنند