انتقال کارت قسط به مالک جدید چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۰۴ #25872615

یه خونه مسکن مهری داشتم که اونو به یه اقایی فروختم ولی ایشون ضامن نمیره بانک که کارت قسط رو به اسم خودش کنه چطوری میتونم مجبورش کنم؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما می‌توانید از طریق شورای حل اختلاف اقدام به الزام خریدار به معرفی ضامن و پرداخت اقساط وام کنید.

ایشان ملزم به اوردن ضامن است و اگر همکاری نکرد ازدادگاه بخواهید تا ایشان را ملزم به این کار بکند

با سلام
اگر در متن مبایعه نامه به این امر اشاره شده باشد میتوانید طی اظهارنامه ای ایشان را ملزم به ایفای تعهدات نمایید یا تقاضای فسخ معامله را بخواهید
و نیز میتوانید در قبال این وام از ایشان چک معتبر اخذ نموده و در صورت عدم ایفای تعهدات چک را به اجرا بگذارید

سلام باید این موضوع رو در قرارداد فروش خودتون می نوشتید اما میتونید از طریق شورای حل اختلاف اقدام به الزام خریدار به معرفی ضامن و پرداخت اقساط وام بکنید

سلام.شما بایستی در قراداد خود این شروط را قرار می دادید ولیکن در حال حاضرمی توانید با اخذ یک چک معتبر که در این زمان بایستی چک صیادی باشد وشرایط قانونی را داشته باشد پرداخت اقساط را تضمین نمایید.

با سلام
برای خرید و فروش مسکن مهر شرایط ویژه ای وجود دارد ازجمله اداره مسکن و شهرسازی( که زمین را در اختیار تعونی مسکن گذاشته) باید برای انتقال موافقت کند و احتمالا اجاره عرصه برای سالهای قبل را اخذ کند و سپس بانک مسکن ( که تسهیلات مسکن پرداخت نموده و سند در رهن آن بانک است) باید با نقل و انتقال موافقت کند و شما را راهنمایی می کنند تا در همان دفترخانه ای که اسناد رهنی امضا شده انتقال سند انجام گیرد ( تا در صورت عدم پرداخت اقساط وام برای صدور اجرائیه توسط دفترخانه ، بانک با مشکل موجه نشود) و با اجازه بانک انتقال انجام می شود و اقساط وام انتقال می یابد و در این حین شما می توانید جهت تغییر ضامن اقدام کنید .
اگر مراحل فوق زمانبر باشد شما می توانید روش دیگری مثل گرفتن چک برای تضمین باز پرداخت اقساط اتخاذ کنید