برای پرداخت جریمه باید به کجا مراجعه کنم؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۳۹۲ #25260707

با سلام
دادگاه شهر ماکو من رو جریمه نقدی کرده من تهران هستم برای پرداخت جریمه باید به کجا مراجعه کنم آیا باید برم شهر ماکو یا از همین تهران هم میشه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بصورت غیر حضوری هم انجام این کار امکان پذیر است ،
میتوانید از طریق دفتر خدمات قضایی درخواست اعلام شماره حساب نمایید سپس واریز کنید
فیش واریزی را همراه با لایحه از طریق دفتر خدمات قضائی برای شعبه ارسال کنید .

درود میتوانید به شعبه اجرای احکام دادگاه مربوطه حضورا مراجعه یا از طریق تماس با شعبه ی مربوطه شماره حساب جهت واریز جزای نقدی دریافت و پس از پرداخت ، تصویر فیش واریزی را ضمن لایحه از طریق دفاتر خدمات قضایی به شعبه ی مربوطه ارسال نمایید .

با سلام
به همان شعبه که رای رو صادر کرده مراجعه کنید

شماره حساب دادگستری را بگیرید و واریز نمایید، عکس فیش واریزی رو از طریق دفاتر خدمات قضایی طی یک لایحه ارسال کنید

"با سلام"
از طریق دفاتر قضایی لایحه ای ارسال و شرایط کنونی را ذکر نمایید و درخواست شماره حساب شعبه مذکور برای پرداخت جریمه را درخواست دهید

تماس بگیرین و شماره حساب را گرفته و واریز کنید و طی لایحه با فیش پرداختی از طریق دفتر خدمات پرداخت نمایید

بایدبه ماکومراجعه نماییدوبادریافت شماره حساب اقدام نماید