آیا باید درخواست تجدید نظر دهم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۷۱ #24396004

با سلام بنده ۲۰ سال کارمند رسمی بانک بدون هیچ سابقه کیفری هستم با توجه به اتهام بنده به عنوان مشارکت در اخلال نظام ارزی بصورت خرد و جزیی قاضی کارکنان دولت برای بنده حکم ۶ ماه حبس تعزیری صادر کرده است البته این حکم جلسه واخواهی بوده در جلسه اول بدوی بنده را دعوت نکرده و نه اس ام اس و نه در ثنا ابلاغ شده بود و در رای بدوی قبلی نوشته بود به علت عدم حضور در داداگاه و حتی مبلغ جریمه را اشتباه قاضی در حکم قبلی نوشته بود که در واخواهی گفته بود به اشتباه تعیین و تنظیم شده بود الان این سوال را دارم که تو این ۲۰ روز باقی مانده تسلیم به رای بزنم یا درخواست دادگاه تجدید نظر بدم.

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با آرزوی بهروزی برای شما ، قطعا اعتراض با لایحه خوب و مستدل می‌تونه به شما کمک کنه

دوست عزیز شما هر چه سریعتر نسبت به تنظیم وارسال لایحه به شعبه اقدام کنید تا بتوانید از حق خودتان دفاع کنید

با توجه به مدت باقی مانده و عدم حضور شما در جلسه و غیابی بودن حکم نسبت به رای صادره واخواهی نمایید

توصیه میشود حتما از فرصت قانونی خود استفاده نموده و لایحه قوی اعتراضی تقدیم و موضوع را در مرجع تجدیدنظر پیگیری کنید .

سلام ، اگر اقرار به ارتکاب جرم نکرده باشید حتما اعتراض کنید