آیا بنگاه دار می تواند بابت ندادن کد رهگیری معامله سرقفلی را فسخ کند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۲۱۳ #24189162

سلام روزتون بخیر ما اسفند ۹۷ سرقفلی یه مغازه رو خریدیم مشاور املاک هنوز کد رهگیری بهمون نداده تهدید کرده اگر بهم پول ندیدن کد رهگیری تونو باطل میکنم ما ۷۰۰ تومن سرقفلی رو خریدیم ۵،۵۰۰ هم به املاک دادیم مشکل بعدی مون اینه مالک مغازه فوت کرده و ما با کلیه وراث صحبت کردیم و همه پای قرارداد اومدن امضا کردن که بعدا هیچ ادعای نداشته باشن. به نظرتون میتونن باهم تبانی کنن قرارداد مارو فسخ کنن سرقفلی مارو ازمون به قیمت پایین تر بگیرن؟قراره ۳ ماه دیگه برای خرید مالکیت مغازه اقدام کنیم.

مشاوره حقوقی سرقفلی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عقود لازم فقط به موجب خیارات فسخ میگردد

خیر نمیتوانند قرارداد را فسخ نمایند و کد رهگیری ارزشی ندارد و مشاور املاک اگر چنین کاری کند تخلف است و قابل پیگیری می باشد
ابطال کد رهگیری تاثیری در ارزش قرارداد ندارد

قرارداد بی دلیل فسخ نمیشود .‌مگر حق فسخ درقرارداد پیش بینی شده باشد

سلام
معامله شما صورت گرفته است و نمیتوان بخ بهانه های واهی فسخ نمود، در خصوص املاک نیز مراتب اقدامات خلاف ایشان را از طریق اتحادیه پیگیری نمایید

سلام معامله ارتباطی به کد رهگیری ندارد ممکن است کتبی حتی شفاهی باشد با ایجاب و قبول و بعضی مواقع امضا ذیل سند (عادی و رسمی )هیچ کس حق فسخ معامله را ندارد مگر شرائط فسخ از جمله خیارات وجود داشته باشد.ولی اگر سند دست بنگاه دار باشد و شما نداشته باشید اثبات قرار داد مشکل می شود ولی فسخ نشده