آیا با مدارکی که در دست دارم میتوانم طرف مقابل دعوی را ملزم به زدن سند ملکی نمایم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۳ #24038773

با سلام.من یک واحد آپارتمان مسکونی را در حدود سه سال گذشته بنام همسرم خریداری و از فروشنده درخواست کردم قولنامه و سند بنام همسرم تنظیم گردد.تمام پول ها و چک های معامله را نیز خودم پرداخت نمودم.از همسرم نیز دست خطی به عنوان یک تفاهم نامه که بین خود تنظیم نمودیم دارم که در آن ایشان را ملزم کرده ام سه دانگ از شش دانگ این واحد مسکونی را در دفتر خانه رسمی بنام من نماید و ایشان قبول کرده و تفاهم نامه را امضاء نمودند.اما اکنون از انجام اینکار امتناع میکنند.از شما میخواهم مرا راهنمایی کنید که چگونه ایشان را ملزم به اجرای تنظیم سند نمایم.برای تفاهم نامه نیز یک شاهد دارم که آنرا امضا نموده است.

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگرموضوع از طریق مسالمت آمیز قابلیت حل وفصل ندارد ، می توانید از طریق دفتر خدمات قضایی ابتدا اظهارنامه ای برای مخاطب ارسال و چنانچه اقدام ننمود ،اقدام به طرح دادخواست بنمایید.

با سلام
متاسفانه صرفا با یک دست نوشته نمیتوان اقدامی نمود
مگر اینکه طبق مدارک و شواهدی از جمله شهود و فیش های واریزی به حساب فروشنده اثبات گردد که تمام هزینه های خرید را شما پرداخت نموده اید