آیا اگر شوهرش بدون مدرکی شکایت کند قاضی دستور به پرینت میدهد و آیا واتساپ یا اینستاگرام هم پرینت متنی آن را میدهند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۶۲ #23309858

سلام خسته نباشید ببخشید خواهر بنده به همسرش خیانت کرده است و شوهرش اتهام به آن کسی که نبوده میزند و خواهرم میخواهد درخواست طلاق دهد و یک کودک ۲ ساله دارد
آیا پرینت تا چند وقت به دیتور قاضی قابل روئیت است؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ر خصوص پیامکهای مخابراتی تا شش ماه به دستور مقام قضایی امکان پذیر است لاکن در ارتباط با واتساپ و اینستاگرام این امر مقدور نیست

با درود
۱: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

۲.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.

سلام،صرفا در صورت درخواست، استعلام پرینت مسیج و شماره های تلفن همراه ممکن است

درود
معمولا رویه در روابط نامشروع به این صورت است که اگر در ابتدا هیچ دلیل و مدرکی نباشد قرار منع تعقیب صادر می کنند. لیکن بعضی از قضات درخواست پرینت را می پذیرند. واتساپ و اینستاگرام چون در ایران سرور ندارد قابل پیگیری نیست.

پرینت پیام رسانهای خارجی قابل دسترسی نیست ولی در خصوص پیام رسانهای داخلی امکان پرینت وجود دارد، اگر در خصوص تلگرام و واتس آپ اسکرین شات موجود باشه به عنوان اماره در کنار دیگر دلایل می توان به آن استناد کرد

درود بر شما، در خصوص پرینت تلفنی و پیامکهای سیم کارت، معمولا تا ۶ ماه قابل دریافت است، لکن پرینت پیام‌رسانهای خارجی از ایران قابل دریافت نیست.

با درود..
امکان صدور دسـتور مبنی بر اخذ پرینت مکالمات تلفنی و رونوشت پیام های مذکور در هر صورتی از اداره مخاابرات وجود دارد، ولی مراتب پرینت از چت های تلگرام و واتساپ بلحاظ استقرار سرورهای چنین پیام رسانهایی در خارج از کشور و عدم دسترسی دولت ایران بدانها اصـولا ممکن نمی باشد..
ولی چنانچه شاکی زونوشتی اعم از اسکرین شات و غیره از متن چت ها ارائه نماید و پلیس فتا نیز اصالت چنین پیامهایی را تائید نماید، بعنوان اماره می تواند موجب علم قاضی گردد..