درچه سن و سالی دادگاه امضا شخص را معتبر نمیداند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۹۷ #23236952

ر
پدرم ۸۵ سال سن دارد و بیسواد هست برام با دروغ و فربب دادن به بهانه اینکه باید کرکی زمین را تائید کنی از او اثر انگشت گرفته ایا امضا این اشخاص از نظر دا دگاه اعتبار دارد یا اینکه نیاز به طی کردن مراحل قانونی است و دوم اینکه قانون در چه سنی امضا شخص را معتبر نمیداند

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در صورتی که محجور نباشد معتبر است

معتبر است مگر اثبات شود در این تاریخ محجور بوده اند

سن و سال ایشان ملاک نیست مگر اینکه محجوریت ایشان اثبات شود

سلام
امضا صحت دارد و همچنین اثر انگشت ، شما باید ثابت کنید که فریب یا تدلیس در معامله واقع شده

اصل براعتبار و اصالت امضا است لیکن این شما هستید که باید ادعای خود را اثبات کنید

سلام
امضای ایشان و اثر انگشت ایشان دارای اعتبار است . تنها افراد صغیر و محجور اختیارات معاملاتی محدودی دارند در صورتی که مدعی سواستفاده از این موضوع هستید باید آن را در دادگاه اثبات نمایید

درود
سن خاصی برای عدم اعتبار امضا وجود ندارد اصل برا اعتبار است خلاف آن باید ثابت شود.