آیا شاکی محدودیت زمانی برای اجرای حکم دارد و از بابت تاخیر در اجرای حکم مسئولیتی متوجه شاکی هست؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۲۴ #23184133

در صورتیکه در دادگاه تجدید نظر،حکم مبنی بر پرداخت خسارت ‌و همچنین پرداخت تاخیر تادیه صادر شود و شاکی بخواهد حکم را در سال‌های آتی به اجرا بگذارد .

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و ارادت
خیر معمولا در اجرای احکام حقوقی محدودیت زمانی وجود ندارد فقط در برخی احکام محدودیت زمانی وجود دارد ، همچنین در صورتیکه وقفه طولای مدت باشد ممکن است باعث عدم محاسبه خسارت تاخیر تادیه در وقفه فیمابین صدور حکم و درخواست اجرائیه گردد

سلام"محدودیتی برای اجرای حکم وجود ندارد

محدودیتی برای زمان اجرای رای وجود ندارد.

درود بر مخاطب گرامی....اراده محکوم له یا همان خواهان پرونده اجرا رو به جریان میندازه وگذشت زمان دراین مورد بی تاثیر است

خیر برای اجرای احکام حقوقی محدودیت زمانی نیست.

محدودیت برای اجرای رای وجود ندارد

با سلام..
معمولا محدودیت زمانی خاصی در اجرای احکام مدنی در خصوص زمان اجرای محکومیت حقوقی مذکور تعریف نشده است..
موفق باشید..