پرینت پیامها بدون حکم قضایی قابل دریافت است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۹۲ #22725990

با سلام. سیم کارتم به نام مادرمه. ولی برادرم آشنا داره و قبلا پرینت اس ام اس های یکی از اقوام رو بدون رضایت و اجازش گرفته. میتونه مال من رو هم بگیره از طریق آشنایی که داره؟؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این کار جرم دسترسی و شنود غیر مجاز حساب می آید و شما هم معاون جرم می گردی.

برای اخذ پرینت باید دستور مقام قضایی باشد در غیر اینصورت جرم بوده و مجازات دارد

هرچند اخذ پرینت پیامک ها و تماسها بدون دستور مقام قضایی ، اقدامی غیر قانونی است اما با شرایطی که فرمودین شدنی است

با درود
قانونا امکان پذیر نیست.
لیکن طرق دیگر را خودتان میدانید و بس.

درود
اخذ پرینت دستور قضایی نیاز دارد.

سلام و درود
خودتان شفاف اعلام کردید بصورت آشنا و ... این خود حاکی از غیرقانونی بودن است و احتمالا شما نیز بدان واقفید لذا هدف از طرح سوال چیست؟
علی ای حال
این اقدام نیازمند دستور قضایی است و بدون آن جرم تحقق یافته است
موفق و موید باشید

باسلام درصورتی که آشنا داشته باشه واز این طریق پرینت را دریافت کنه هر دو طرف مرتکب جرم میشوند ومجازات دارد