چه مجازاتی برای وی در نظر گرفته میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۱۴ #22226152

اگر زنی اندام جنسی دختر نا بالغی را لمس نماید و بر این مسئله در نزد مامورین انتظامی یا در دادسرا اقرار نماید مجازاتی برای وی متصور هست یا خیر؟ مستند قانونی چیست؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله در صورت اقرار شخص و یا با داشتن شواهد و مدارک دیگر که حاکی از این جرم بوده شخص ( بستگی به نوع و سن و نیز میزان عمل خود ) طبق نظر دادگاه محکوم و مجازات خواهد شد

طبق ماده ۲۳۷ قانون مجازات اسلامی همجنسگرایی از قبیل تقبیل و ملامسه از روی شهوت، موجب سی و یک تا هفتاد و چهار ضربه شلاق تعزیری درجه شش است .

با سلام..
بستگی به قصد طرف از لمس و سن دختر متفاوت می باشد..
در قاعده کلی.. در صورت وجود نیت و جهات مجرمانه ممکن است تحت اتهام ارتکاب فعل حرام محکومیت تعزیری برای مرتکب در پی داشته باشد..

بستگی به سن دختر دارد. آنچه مسلم است در صورت وجود جهات مجرمانه مستحق تعزیر بوده و محکومیت تعزیری وی به تشخیص قاضی است .

سلام
طبق مواد ۲۳۷تا ۲۳۹ قانون مجازات اسلامی
بسته به نوع عملی که انجام داده شلاق است از ۳۱ تا ۱۰۰
اگر مساحقه کرده باشد ۱۰۰ ضربه در غیر این صورت ۳۱ تا ۷۴
البته باید نزد قاصی اقرار کرده باشد و از روی شهوت باشد