ایا می‌تونه با همین چند تا پیام که از من داره ازم شکایت کنه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۲۹ #22019538

سلام من می‌خوام از نامزدم جدا بشم. چند هفته ای میشه و تو همین چند هفته من با یه پسر تو اینستا چت کردم و نامزدم این رو دید و من تو پیامک ازش معذرت خواهی کردم اون هم بخشید.اما حالا منو تهدید کرده و میخواد آبروی منو ببره.ایا می‌تونه با همین چند تا پیام که از من داره ازم شکایت کنه و بتونه اثبات کنه چیزی رو؟؟من طلاق می‌خوام ازش.میتونه درخواست کنه و پرینت خط منو بگیره؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ایشان میتوانند اقدام به پرینت نمایند اما برای اثبات رابطه ی نامشروه ابتدا باید متن پیامکها مطالعه شود تا بتوان اظهار نظر دقیق نمود.

سلام
چنین امری به نظر در حد رابطه نامشروع نیز قابل استناد نمیباشد مگر انکه پیامهای ارسالی به وضوح حاکی از این امر بوده باشد
اصولا در موارد مشابه دستور پرینت تماس و... داده نمی شود

با سلام
صرف مکالمه و پیامک رابطه نامشروع حساب نمیشود و دلایل مهمتری از جمله عکس و فیلم و شاهد هم لازم است البته اقرار شما و متن پیامک ها هم مهم است اما نگران نباشید بعید است با شکایت رابطه نامشروع به نتیجه ای برسد

اگر با نامبرده در عقد هستید :
امکان استعلام پیامک وجود دارد لیک متن پیامک ها از اهمیت برخوردار است

متاسفانه چنانپه همسرتان شکایت نماید قابل پیگیری است اما مکررا تکرار میکنم که متن پیامک ها مهم است