مهلت اعتراض در دادگاه تجدیدنظر، با احتساب روزهای تعطیل است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۷,۳۲۴ #21747038

سلام
وقتی توی حکم نوشته از تاریخ اجرای حکم تا بیست روز مهلت اعتراض وجود دارد، منظور بیست روز کاری است یا با احتساب روزهای تعطیل؟
لطفا به طور دقیق توضیح دهید.
سپاسگذارم

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

روزهای تعطیل نیز در بیست روز محاسبه می شود

باسلام روز ابلاغ وروز اقدام طبق قانون جز مواعد حساب نمگردند اما تعطیلات مابین جز مهلت حساب میگردد.در واقع مهلت با احتساب این دو روز می‌شود ۲۲ روز

فقط روز ابلاغ و روز ثبت اعتراض محاسبه نمیشه

با درود روز ابلاغ و اقدام محاسبه نمی‌گردد لیکن روز های تعطیل در مهلت، محاسبه می‌شود.

با درود..
در اینخصوص فرصت ۲۰ روزه اعتـراض از زمان ابلاغ رای به شما با احتساب روزهای تعطیل و غیر تعطیل می باشد، فقـط توجه داشـته باشـید که روز ابلاغ و روز اقدام و ثبت اعتراض، بحساب نمی آید، در واقع به زبان ساده ؛ جمـعا ۲۲ روز فرصت اعتراض دارید..
چنانچه آخرین روز با روز تعطیل مصادف باشـد، در اینصورت فردای روز تعطیل، اخرین روز اعتـراض تلقی می گردد..

بله ۲۰ روز تعیین شده با احتساب روزهای تعطیل میباشد

۲۰ روز شما از فردای روزی که حکم به رویت شما رسیده است شروع می شود و روز اقدام نیز محاسبه نخواهد شد (درواقع از زمان ابلاغ رای به شما ۲۲ روز فرصت دارید) و روزهای تعطیلی مابین ۲۰ روز جزء ۲۰ روز قلمداد می شود ولیکن چنانچه روز اقدام (آخرین روز) مصادف با روز تعطیل باشد فردای روز تعطیلی اخرین روز محسوب می گردد.