آیا قاضی با توجه به اون بند از این همه دارایی که همسرم در این سی سال جمع آوری کرده؛ چقدر دستمو میگیرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۲ #21702779

با سلام ، امروز برایم پیامکی اومد که متوجه شدم همسرم بعد ۳۰ سال زندگیه مشترک دادخواست طلاق داده و میخواد من رو طلاق بده، مهریه من ۸۰۰ هزار تومان سال ۱۳۶۸ بوده خودم معلم بازنشسته م و تمام حقوقم توی این سی سال در منزل ایشون خرج شده دو فرزند دارم که دخترم مجرده ۲۹ ساله و پسرم دانشجوی پزشکیه آزاده، در ضمن سی سال پیش اولین بند شروط ضمن عقد حق تصنیف بود که هر دو مون امضا کردیم، میخواستم بدونم مهریه و اجرت المثلم چقدر میشه و آیا قاضی با توجه به اون بند از این همه دارایی که همسرم در این سی سال جمع آوری کرده و همش هم به نام اوست چقدر دستمو میگیره؟ ۱اصلا بهم چیزی تعلق میگیره؟؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام، مهریه با توجه به شاخص سالانه محاسبه میشود که تقریبا ۹۸ میلیون تومان میشود، چنانچه شرط تنصف دارایی هم در عقدنامه گنجانده شده باشد نصف همه اموالی را که در طول زندگی مشترک بدست اورده اید به شما تعلق میگیرد البته اموالی که ایشان از طریق ارث بدست اورده اند را شامل نمیشود، اجرت المثل هم با توجه به نظریه کارشناس تعیین میشود