با کشف حجاب در اتومبیل؛ آیا من می توانم بگویم ایشان مسافر بوده است؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۹۱۴ #20318454

سلام
من با نامزدم در اتومبیل بوده ام و ایشان روسری سر خود نکرده بودند یک ماه قبل از پلیس برای من پیغام آمد و تذکر دادند که در اتومبیل بنده کشف حجاب صورت گرفته است ، امروز دوباره برای من از پلیس پیغام آمده است که دوباره در ماشین من کشف حجاب صورت گرفته است و من را اداره امنیت اخلاقی احضار کرده اند ، سیوالی که از خدمتتون داشتم این است که حالا چه اتفاقی می افتد و چه مجازاتی می کنند؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به دلیل تکرار جرم ، و با اخذ تعهد قبلی از شما ، متاسفانه طبق مقررات با شما رفتار خواهد شد

حتما مراجعه کن ودفاع لازم را بکن عدم حضور توقیف وجریمه سنگینی دارد

باسلام
در صورت یکبار تخلف از شما تعهد گرفته میشود
و اگر تکرار شود خودروی شما توقیف و مجازات خواهید شد

سلام چنانچه برای این موضوع پرونده شکایتی مطرح شود چون مرتبه اول بوده تعهد اخلاقی گرفته می‌شود
( مرتبه قبل هم فقط پیامک بوده و تشکیل پرونده نشده)

با درود
اگر قبلا تذکر داده شده باشد نسبت به جریمه و نمره منفی اقدام می‌گردد خودرو نیز قابل توقیف است.

با سلام.اگر بار اول باشد.تعهد میدهید.در صورت تکرار مجازات خواهید شد.

با سلام و احترام اینکه شما باشید یا محرم شپا و یا مسافر فرقی ندارد موضوع فقط به خاطر کشف حجاب هست و مهم نیست توسط چه شخصی بوده برای بار دوم ماشین توقیف و جریمه می شوید موفق و پیروز باشید