هر چقدر به ایشان میگم بیا منزل را تحویل بگیر و پول رهن را پس بده جواب نمی دهد، چه اقدام قانونی باید انجام دهم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۹۷ #19971856

خانمی هستم حدود ۴ ماه قبل طلاق گرفتم منزلی که متعلق به شوهرم بود را رهن کردم و قراردادی نوشتیم و تا پایان خرداد ماه منزل را تخلیه کردم از دیروز تا الان هر چقدر به ایشان میگم بیا منزل را تحویل بگیر و پول رهن را پس بده ،‌ جواب نمی دهد، چه اقدام قانونی باید انجام دهم؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای استرداد ودیعه میبایست اقدام به تنظیم اظهارنامه و دادخواست حقوقی کنید.

با سلام
ابتدا با ارسال اظهارنامه ای ، ایشان را ملزم به تحویل گرفتن مورد اجاره و استرداد ودیعه به شما را تقاضا نمایید
اگر همکاری ننمودند از طریق تنظیم دادخواستی مبنی بر همین عنوان یاد شده اقامه دعوی علیه شخص نمایید .

بسمه تعالی : برابر آخرین قوانین موجر و مستاجر که شما مشمول آن هستید باید به ترتیب ذیل عمل نمایید .
۱) در زمان انقضای مدت اجاره ملک را حتما باید تخلیه نمایید
۲) کلیدملک را همراه با مفاصا حساب آب و برق و گاز و... تحویل اجراییات سازمان ثبت اسناد واملاک محل ملک داده ورسید دریافت نمایید اگر از طریق دفتر خانه یا دفاتر املاک اجاره کردید کلید تحویل ایشان نیز میتوانید بدهید
۳) همزمان با تحویل کلید و رسید دریافتی از طریق اجرای ثبت یا دادگاه موجررا ملزم به تحویل ملک و تسویه حساب نماید
نکته مهم ) با دریافت مجوز از هر کدام از مراجع بند دو که کلید را تحویل میدهید میتوانید مجوز تصرف ملک و انتفاغ از |آن را اخذ کنید ( در ان حالت مشمول اجاره بها یا اجرت المثل نخواهید شد )
۴)در صورت عدم حضور موجر میتوانید با مجوز از مراجع مذکور طی یک سری مراحل قانونی با مجوز دادکاه ملک مورد نظر را اجاره داده و مبلغ خود را مسترد نمایید ...
لطایف کلام )از اقدامات موجر که موجب تضرر شما میگردد با رویه فوق جلوگیری نمایید

اظهارنامه را ارسال نمایید

به عنوان اولین اقدام باید از طریق دفترخدمات قضایی اظهارنامه ای برای طرف مقابل ارسال نمایید.

سلام
اول اظهار نامه تنظیم کنید
دوم دادخواست
درخواست ارزیابی حقوقی بدید
https://www.bonyadvokala.com/assessment