آیا اصولا این معامله با وجود پدر قانونی بوده یا خیر؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱۷۲ #19612748

با سلام و درود
همه وارثه شخصی ۶ ما قبل از فوت پدر طی یک قرار داد عادی مغازه را به یکی از وارثه می‌فروشند و یک چهارم ثمن معامله را دریافت کردند و قرار بوده خریدار تا تسویه کامل ثمن معامله ماهیانه ۵ میلیون تومان پرداخت نماید چند ماه پرداخت کرده و بعد از فوت پدر دیگر از پرداخت این مبلغ خودداری کرده و حالا نه حاضر به پرداخت الباقی ثمن است و نه تخلیه مغازه
برای تخلیه مغازه یا خلع ید چکار باید کرد؟
در نهایت شکایت باید حقوق باشد یا کیفری؟

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت تنفیذ معامله از سوی وراث می توانید دادخواست مطالبه ثمن را مطرح نمایید

با درود قبل از فوت پدر شما معامله فضولی انجام داده اید، و ارث درآن زمان معنا نداشته است.
لیکن اکنون هر ورثه نسبت به سهم خود مبتواند تنفیذ نماید.

با سلام
طبق قانون معامله شما صحیح و قانونی بوده و امکان فسخ معامله نیست مگر در شرایطی که در متن مبایعه نامه قید شده باشد اما میتوانید دادخواست مطالبه ثمن باقی مانده را تقاضا نمایید

می توانید دادخواست مطالبه ثمن تقدیم نمایید

با سلام ، با توجه به این توضیح ورثه باید معامله را تنفیذ نمایند در غیر این ‌صورت باطل ‌خواهد بود مگر اینکه مورث قبل از مرگ آن را اجازه کرده باشد؛ ثمن قرارداد به میزان سهم الارث حق همه ی‌ ورثه بوده و می‌توانید اقدام قانونی نمایید؛ موفق باشید.

اولا مورث شما باید این قراداد را امضا کرده باشد والا این قرارداد فاقد اعتبار است . در ثانی در خصوص این سوال باید مفاد قرارداد و شروط آن مطالعه شود تانظر صحیح تری بتوان بیان نمود ... به هر حال با توضیحاتی که در سوال ارائه شده ، این قرارداد لازم الاجراست و صرفا می توانید الزام آن شخص را به انجام تعهدش بخواهید مگر اینکه حق فسخ قرارداد برایتان منظور شده باشد

درود بر شما، چنانچه معامله قبل از فوت متوفی بوده باشد، برای صحت بایستی تمام وراث آنرا تنفیذ کنند، لذا اگر همه تنفیذ کنند می‌توانید دادخواست الزام به پرداخت ثمن مطرح کنید.