میخوام بفروشم که خونه بخرم ولی به هیچ کس اجازه بازدید خونه رو نمیده، با توجه به اوضاع کرونا باید چکار کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۸ #19607963

با سلام. بنده به شخصی خونه اجاره دادم. تا ۲۰ آبان ماه فرصت داره. الان میخوام بفروشم که خونه بخرم ولی به هیچ کس اجازه بازدید خونه رو نمیده. ناچارا باید حکم تخلیه بگیرم و خودم بشینم. با توجه به اوضاع کرونا باید چکار کنم؟

سپاس از پاسخ شما

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید تا ۲۰ آبانمام و پایان مهلت قرارداد صبر کنیید
مستاجر هیچ الزامی ندارد که اجازه بازدید بدهد مگر به دو حالت ۱- شرط در قرارداد ۲- جلب رضایت مستاجر
موفق باشید

سلام
مطابق با قانون روابط موجر ومستاجر ،موجر میتواند تا انقضای مدت قرارداد از بازدید منزل خودداری نماید مگر در قرارداد خلافش شرط شده باشد