با توجه به ابلاغیه زیر چه باید کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۹۹ #19084702

سلام خسته نباشید
آقای ... به پرونده شما به شماره ... و شماره بایگانی ... به شعبه ۶ اجرا کیفری - ناحیه چهارده تهران واصل شد در صورت نیاز به حضور، ابلاغ خواهد شد
برج دو رای دادگاه برادرم صادر شد که ۶ ماه حبس و ۴۰ ضربه شلاق بود.. نرفت تا امروز، متن ابلاغیه رو که براتون فرستادم اومد برامون، چکار باید بکنه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابلاغیه دیگری در ارتباط با اجرای حکم برای شما ارسال خواهد شد.

با سلام. مجددا ابلاغیه دیگری برای برادر شما ارسال می‌شود که برای اجرای حکم باید خودشان را به واحد اجرای احکام معرفی نمایند در غیر این صورت جلب خواهند شد.

با سلام طبیعتا پس از آن پیامک مجددا پیامکی حاوی ابلاغیه صادر می شود که جهت اجرای حکم از وی خواسته می شود که در واحد اجرای احکام کیفری حاضر گردد در غیر اینصورت با قوای قهریه جلب می گردند.

این پرونده جهت طی نمودن مراحل اجرای آن به شعبه ارجاع شده پس ازتعیین زمان ازشما جهت اجرای حکم دعوت خواهد شد

سلام. جهت اجرای حکم برای شما اخطاریه صادر خواهد شد.

با سلام
پرونده برای جری تشریفات قانونی به اجرای احکام ارسال گردیده است