امروز موعد تخلیه بود که تخلیه نکرده, مبلغ جریمه روزانه ۲۰۰ هزار تومان در قولنامه ذکر شده, حالا من باید چه کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۷۱ #19056425

شرح درخواست
سلام
بنده ۴۵ روز پیش یک آپارتمان سند دار قولنامه کردم قرار شد ۵۰۰ میلیون در یک هفته پرداخت کنم و مابقی تا تاریخ ۱۰ شهریور که مبلغ ۷۰۰ میلیون بود تا تاریخ ۱۰ شهریور هم زمان سند زده شود و تسویه انجام شود .
۵۰۰ میلیون اول پرداخت شد ۴۰۰ میلیون هم طی دو هفته پرداخت کردم چون وام مسکن میخواستم بگیرم فروشنده سند زد و ۱۶۰ چک بانکی را در دفتر اسناد تحویل گرفت.
حالا سند به نام من می باشد فروشنده در دفتر املاک اقرار به دریافت ۹۰۰میلیون نموده است.چک بانک مسکن به مبلغ ۱۶۰ میلیون را دریافت کرده ولی من رسیدی بابت آن ندارم. مجموعا یک میلیارد و ۶۰ میلیون گرفته مبلغ ۱۴۰ میلیون باقی مانده
امروز موئد تخلیه بود که تخلیه نکرده است.مبلغ جریمه روزانه ۲۰۰ هزار تومان در قولنامه ذکر شده است .
حالا من باید چه کنم؟

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما باستی دادخواست الزام به انجام تعهد و مطالبه خسارت عدم انجام تعهد به دادگاه ارائه نمایید

شما به استناد قرارداد .دادخواست الزام به ایفای تعهد مطرح کنید. با توجه به اینکه سند ملک به نام شماست می توانید دادخواست خلع ید مطرح نمائید.

با سلام
میتوانید دادخواست الزام به ایفای تعهد مبنی بر تحویل ملک بانضمام پرداخت خسارت تاخیر تعهد را تقدیم نمایید

به مهر
با توجه به مندرجات قرارداد می بایست نظر داد .
در توضیحات آمده که تا ۱۰ شهریور می بایست تسویه انجام شود و شما اقرار دارید هنوز تسویه صورت نگرفته .
اگر توافق بعدی نداشته باشید شما نیز نقض تعهد نموده اید.و باید بررسی شود تعهد شما و ایشان در مقابل یکدیگر می باشند یا خیر
علی ایحال در صورتی که تعهد ایشان مستقل از تعهد شما می باشد اظهارنامه ای مبنی برا انجام تعهد قراردادی و دریافت خسارت عدم انجام تعهدات مندرج تقدیم نمایید.

باید دادخواست الزام به ایفای تعهد مبنی بر تحویل ملک بانضمام پرداخت خسارت تاخیر تعهد را تقدیم کنید .

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه..
پیشنهاد می کنم ابتدا اظهارنامه ای مبنی بر الزام به ایفای تعهدات به فروشنده ارسال کنید..
در صورت عدم اعتنا دادخواستی در اینخصوص در دادگاه طرح نمـوده و ضمن درخواست الزام به ایفای تعهداتش، خسارات وارده را نیز از وی بخواهید..
در مرحله آخر.. جنابعالی حتی می توانید باستناد سند مالکیت خود، دادخواست خلع ید نیز بطرفیت وی مطرح نمائید..
موفق باشید..

با سلام
میتوانید به استناد قرارداد .دادخواست الزام به ایفای تعهد مطرح کنید.
همچنین با توجه به اینکه سند ملک به نام شماست میتوانید دادخواست خلع ید مطرح کنید.