ما منزل را با انباری قولنامه کردیم در صورتی که در سند قید نشده آیا میتوانیم از مبلغ پرداخت نشده هزینه انباری را کسر نماییم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۷۲ #16664987

با سلام
یه آپارتمان خریداری کردم که در قولنامه همراه با انباری قید شده در صورتی که انباری در سند قید نشده است. فروشنده متراژ انباری را مثل واحد با ما حساب کرد. البته مقداری از مبلغ هنوز نزد ماست و سند انتقال داده شده، با توجه با اینکه فروشنده انباری را در قسمت مشاعات ساختمان ساخته و در سند قید نشده میتوانیم مبلغ انباری را از پولی که نزد ماست کسر کنیم؟یا اینکه بعدا کسی بخاطر انباری شاکی شودو... بهترین کاری که ما میتونیم انجام بدیم چیه؟

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام عدم قید انباری در سند دلیل بر عدم مالکیت شما نیست باید از طریق اداره ثبت اسناد درخواست اصلاح سند مطرح کنید .

باید تقسیم نامه میان مالکین را رویت کرد اگر در ان شده و در پایان کار هم قید شده بلا اشکال است

با سلام
احتمالا انباری بعد از گرفتن پایان کار ساخته شده و غیر قانونی است ،بهتر است بابت آن پولی ندهید

شما باید موارد و مشاعات را رویت میکردید لذا اگر در سند قید نشده باشد و به اطلاع شما نیز نرسانده باشند حق فسخ خواهید داشت.

بایستی به ایشان اعلام نمایید که انباری بایستی در سند قید شود والا وجهی بابت آن پرداخت نخواهید نمود .