پارکینگ در سند قید شده است آیا فروشنده می تواند پارکینگ به صورت قولنامه ای به شخص دیگری بفروشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳,۰۳۵ #16065369

با سلام خریدار یک واحد از آپارتمان سه واحه هستیم که پارکنیگ در سند قید شده است درصورتی که فقط یک پارکینگ در ساختمان وجود دارد و فروشنده شرط فروش قولنامه آی پارکینگ به طبقه دیگر را دارد .یعنی پارکینگ بصورت قولنامه آی از واحد ما به واحد دیگری انتقال دهد.آیا این کار قانونی است و ما بعدا میتوانیم واحد را با پارکینگ بفروشیم ؟یا دیگر این حق از ما سلب میشود؟

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام امکان پذیر نمی باشد.

با درود خیر نمبتواند.

اگر توافقاتی فیمابین شما نباشد قانونی نخواهد بود اگر در حال حاضر پارکینک در سند شما قید شده متعلق به شما و مالک ان هستید در صورت انتقال به غیر انتقال مال غیر خواهد بود

با سلام و احترام
بر طبق قانون تملک آپارتمان ها و بند خ ماده 4 آیین نامه قانون تملک آپارتمان ها مشخصاً پارکینگی که جزء اختصاصی محسوب شود قابل واگذاری به صورت مجزا میباشد و پارکینگی که مشمول مشاعات گردد قابل واگذاری نخواهد بود در پاسخ به سوال قابل بیان است که با توجه به مشخص بودن پارکینگ در سند مالکیت و به احتمال زیاد داشتن شماره پلاک مجزا (پلاک فرعی برای پارکینگ) اگر فروشنده بخواهد قبل از انتقال یکواحد آپارتمان به شما و یا همزمان با شما ، پارکینگ را به شخص ثالث واگذار نماید این حق را دارد ولی بعد از شما خیر.

با سلام ووقت بخیر
اگر در سند شما پارکینگ ذکر شده است مالک ملک بدون اجازه شما نمیتواند پارکینگ را به دیگری انتقال دهد و اگر درسند ذکر نشده باشد که احتیار انتقال پارکینک به دیگری را دارد و اگربا اجازه شما انتقال داده مشکلی بیش نمیاد که شما ملک را با پارکینگ انتقال دهید .