چطوری میتونم از حقم دفاع کنم کجا باید شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳۳۳ #15968658

سلام خسته نباشین
کارفرما به خاطر عدم ارایه کارت واکسن اجازه ورود به. اداره رو نمی‌دن و برایم ترک کار زده آمد

مشاوره حقوقی کارگر - کارمند
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باید به اداره کار محل اداره خود مراجعه نموده و شکایت کنید البته اگر در سامانه اداره کار ثبت نام نکرده اید به دفتر پیشخوان دولت جهت ثبت نام مراجعه و سپس دادخاوست دهید یکی از خواسته های دادخواست شما باید برگشت به کار باشد

با سلام
به مصوبات ستاد کرونا توجه شود.اگر خارج از آن عمل شده می توانید به مراجع مربوطه مراجعه کنید.

باسلام ازطریق اداره کار پیگیری نمایید

سلان
از طریق اداره کار پیگیری فرمایید

سلام.از طریق اداره کار اقدام نمایید...

با سلام
از طریق اداره کار پیکیری کنید

شکایت خود را مستنندا ب اداره کار محل کار خودتون ارائه داده و تقاضای پیگیری کنید مطابق بخشنامه جدید کارفرما بصرف عدم ارائه کارت واکسن نمی‌تواند چنین عمل کند