آیا امکان گرفتن دستور تخلیه دارم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۴۸۵ #15650163

باسلام
بنده و خانمم سال گذشته واحد آپارتمان نوسازی رو برا شروع زندگی خریداری کردیم که به تازگی اجاره داده شده بود.
مستاجر در اون زمان راضی به تخلیه نشد و برای همین ما اون موقع (سال گذشته) برای تحویل ملک، اجاره نامه رو به نام خودمون انتقال دادیم.
در حال حاضر، موعد اجاره نامه یکماه دیگه به اتمام میرسه.
حضورا به مستاجر اعلام کردیم که قصد استفاده شخصی از ملک داریم. ولی خیلی صریحا گفت تخلیه نمیکنه. به همین منظور یک اظهارنامه رسمی مبنی بر تخلیه ملک در موعد مقرر براشون فرستادیم.
امروز یه اظهارنامه جواب دادن که به دلیل کهولت سن و کرونا و ... نمیتونن تخلیه کنند و تمدید کنید.
من حقیقتا شرایطش رو ندارم که بخوام تمدید بکنم با ایشون. به هیچ عنوان قادر نیستم به تمدید.
سند خانه هم به تازگی اومد و بنام ما شد.
سوال من اینه ایا با شرایط موجود کرونا+ اینکه یک ماه قبل به ایشون اعلام کردیم (و البته جواب ایشون) + نیاز شدید شخصی + اینکه ملک هم در مدت اجاره ایشون مالکیتش عوض شده:
۱- آیا امکان گرفتن دستور تخلیه دارم؟
۲- ایا بعد گرفتن دستور تخلیه، اجرا کردنش امکان پذیره؟
۳- به نظرتون در بهترین و بدترین شرایط چه مدت طول میکشه ما به اپارتمانمان برسیم؟

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست عزیز حتی باوجود این بیماری ودیگر گرفتاریها صدور دستور تخلیه نیز با ارائه توضیحات وادله کافی صادر خواهد شد پس پیگیر موضوع باشید

بسمه تعالی : کهولت سن و کرونا مانع از تخلیه ملک نمیباشد

سلام.با توجه به اینکه قصد استفاده ی شخصی و سکونت در ملک دارید میشود،اظهار نظر در مورد مدت زمان به عوامل بسیاری مانند شهر محل وقول ملک شما دارد.شاید در بیشترین حالت یکماه.

با سلام
یکی از مواردی که موجر میتواند تخلیه مستاجر را بخواهد و خارج از موضوع ستاد کروناست این است که اگر مورد اجاره نیاز مبرم برای خود مالک ( موجر ) باشد .لذا شما میتوانید جهت تخلیه از طریق شورا اقدام بفرمایید

با سلام
شما میتوانید دادخواست تخلیه فوری ملک را به دادگاه ارائه نمایید !

با اتمام مهلت قرارداد و اثبات نیاز شخصی می توانید اقدام به اقامه دعوی تخلیه نمایید

با عرض سلام
باتوجه به اتمام موعد قرارداد و نیاز شخصی شما میباست با مراجعه به شورای حل اختلاف دستور تخلیه را اخذکنید. البته به دلیل وجود شرایط کرونایی اینکه دستور تخلیه میدهند یا خیر با نظر شوراست