هنوز شواهدی هست که بشه تجاوز را اثبات کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۴۰ #14519017

سلام وقت بخیر
من ۱۸ سالمه زمانی که ۱۰ سالم بود به من تجاوز شد و تاکنون به کسی نگفتم ولی امسال این قضیه خیلی روی فکر و روانم تاثیر گذاشته ایا هنوز شواهدی هست که بشه اثبات کرد؟ در ضمن اون فرد رو هنوز میشناسم

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست عزیز بنظرشما راهی برای اثبات بعدازگذشت این همه مدت وجوددارد مثال شاهد عینی یاچیزهای دیگر
غیرممکنه مگر ایشان اعتراف کند واگر هم شاکی بشوید ونتیجه نگیرید نتیجه به ضرر شما هم خواهد بود

خیر با گذشت زمان امکان شکایت وجود ندارد

اگر مدارک کافی دارید اقدام کنید چون ممکن است اگر نتونید گفته هاتون رو ثابت کنید ایشون برعلیهتون شکایت کنند(لازم به ذکر است بعد از این همه مدت پزشکی قانونی نمیتونه براتون کاری کنه)

با گذشت زمان طولانی امکان اثبات موضوع عملا وجود نداشته و بر فرض شکایت نیز به دلیل عدم امکان اثبات جرم نه تنها قرار منع تعقیب صادر میشود بلکه طرف مقابل نیز میتواند بر علیه شما شکایت کرده و موجبات محکومیت شما را فراهم آورد .

اثبات جرم طی ده سال بسیار مشکله ولی شما میتونیت علیه اون فرد شکایت کنید دادگاه مراحل دادرسی خود را انجام میده اگه دلایل کافی نداشته باشی دادرسی منع تعقیب میخوره دادرسی به دلیل نبود دلایل کافی متوقف میشه