می توانیم شکایت کنیم و امضا باطل شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۰۳ #14161923

شوهرم مبتلا به بیماری روانی دو قطبی است و در دوران شیدایی خانه را به نام یک نزول خوار می کند با گرفتن فقط دویست میلیون، خانه یک میلیارد ی را بنامش می کند بعد از بستری شدن و خوب شدن شکایت ربوی می کنیم ولی قاضی که همشهری نزول خوار بود، پرونده را طول می دهد و آنها به کمک یک اجاره نامه صوری ما را از خانه بیرون می کنند و بعد چون ما پول اجاره کردن هم نداشتیم گفتند یکصد هزار تومان می دهیم باید بروید و امضا کنید که هیچ شکایتی نباید و پرونده ی ربوی بسته شود. شوهرم مجبور شد امضا کند الان ما یکسال است مستاجر هستیم می توانیم شکایت کنیم و امضا باطل شود و بتوانیم شکایت ربوی کنین؟ تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر میزان اختلال روانی ایشان با تایید متخصص در حدی باشد که توانایی درک امور مالی را نداشته باشند و گواهی نمایند، میتوانید درخواست ابطال معامله به علت محجوریت را بدهید .دو قطبی بودن باعث محجوریت و ابطال معاملات نمیشود

بااثبات محجو ریت در زمان معامله احتمال زیاد معامله باطل میشود

در صورتی که محجوریت ایشان اثبات گردد از موجبات ابطال معامله خواهد بود

نیاز ب اثبات محجوریت وی در حالت بیماری دارید و با بررسی دقیق و نظر متخصص مربوطه این امر محقق میشود درصورت اثبات حالت بیماری و دخالت بیماری در تصمیم گیری عاقلانه در هنگام معامله میتوانید برای ابطال آن اقدام کنید

تشخیص این کار وبطلان معامله با قاضی است شما باید بتوانید اثبات کنید که این معامله صوری بوده تاقاضی با علم خویش برای این پرونده رای به نفع شما صادر کند

با سلام
اگر میزان اختلال روانی ایشان در حد جنون باشد و متخصص تایید کرده باشد میتوانید درخواست ابطال معامله به علت محجوریت را بدهید و دو قطبی بودن باعث محجوریت در معاملات نمیشود