آیین نامه ای وجود دارد که به آن استناد شود که اطاله دادرسی موجباتی برای محرومیت از حق و حقوق ایجاد نمی کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۶ #12436602

با سلام به دو سوال حقیر پاسخ داده نشده است
سوال اول با سلام
فرض کنید کارمندی بازنشسته شده و بدلیل اعتراض به حکم بازنشستگی چند سال بعد اقدام به برقراری مستمری کرده است . در این فاصله که پرونده اش مورد رسیدگی واقع شده افزایش های هم به دیگر مستمری بگیران اعمال شده است . این افزایش ها را برای این کارمند که اقدام به برقراری مستمری کرده اعمال نمی کنند . آیا ماده قانونی و یا آیین نامه ای وجود دارد که به آن استناد شود که اطاله دادرسی موجباتی برای محرومیت از حق و حقوق ایجاد نمی کند؟
سوال دوم با سلام گاها اتفاق افتاده فروشنده یا خریدار پس از اینکه یک سوم پول را پرداخت کردند و بنگاه گفت فلان روز بیایید و بقیه پول را بدهید با جسارت تمام مبایعه نامه را در بنگاه املاکی پاره کرده اند . اگر چنین حالتی اتفاق افتاد آیا نسخه ای در اتحادیه صنف بنگاهها هم ارسال می شود که در مواقع لزوم به آن مراجعه شود ؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. در خصوص سوال اول جهت عدم تضییع حقوق میتوانید از مرجع مورد نظر طرح دعوا نمایید. درخصوص سوال دوم مبایعه نامه در بنگاه در ۳نسخه نوشته ومعتبر است.