مستاجر از خانه نمی رود تاریخ قرار داد نزدیک به دو ماه است تمام شده؛ چگونه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۳ #12087010

با سلام مستاجر من داره میشه دو ماه که موعد قراردادش تمام شده و باید تخلیه کنه و ۵ماه است که اجاره نداده است و من خانه را به صورت رسمی فروختم و مالک نصف پول من را نداده و میگوید مستاجر باید برود و این درحالی است که مستاجر من با خانه دیگری قرار داد بسته و نمی رود و هی امروز فردا میکند و گوشی تلفن را جواب نمیدهد هر بار که به صورت حضوری به او میگوییم برخورد بدی با ما دارد و یا پسرش را میفرستم، باتوجه به شرایط فعلی (کرونا) من میتوانم حکم تخلیه بگیرم راهنماییم کنید لطفا باتشکر فراوان

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله چنانچه منزل را پس از موعد انقضای قرارداد فرخته باشید با دستور تخلیه موافقت خواهد شد